Asplan Viak AS

Bli med på sommereventyret: Opplev nye utfordringer med oss

Sommerjobb innenfor vegplanlegging

Gjennom en sommerjobb hos Asplan Viak blir du en del av et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vi planlegger og gir råd med de som kommer etter oss i tankene – derfor går bærekraft igjen i alt vi gjør.  

Vi søker nå etter dyktige studenter som ønsker å bruke kunnskapen sin i praksis. Sommerjobb hos oss gir deg mulighet til å bli kjent med rådgiver- og konsulentbransjen og få kjennskap til et av våre kompetanseområder.   

Samferdselsgruppene våre i region Midt og Nord er nå på jakt etter de beste hodene til sommerjobb. Vi er fordelt på tre grupper med vegplanleggere og ingeniørgeologer: 10 medarbeidere i Tromsø og 20 i Trondheim. I Møre og Romsdal er vi 12 fordelt på kontorer i Molde, Ålesund og Volda. Gruppene jobber tett sammen innad i regionen, og med kontor i øvrige deler av landet. Vi jobber på alt fra lokale veg-, gate-, bane- og flyplassoppdrag til nasjonale hovedferdselsårer over hele landet.  

Hvorfor sommerjobb hos Asplan Viak?  

Hos oss får du ta del i spennende prosjekter og du får faglig relevante arbeidsoppgaver. Du vil få god oppfølging og veiledning av en fadder, og vi tror du vil ta med deg masse ny kunnskap. Du vil tilbringe deler av sommerferien din med en flott gjeng kollegaer i et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Arbeidsperiode etter nærmere avtale, typisk vil det være 4-5 uker, fordelt på juni og august. 

Vi tror du 

  • Studerer en relevant master, for eksempel Bygg og miljøteknikk, NTNU. 
  • Har interesse for samferdsel, og er nysgjerrig på hverdagen som veg- og gateplanlegger.  
  • Er engasjert og trives med å jobbe i team.  
  • Liker å delta i en gruppe med høyt engasjement og mange faglige diskusjoner, og trives med høyt tempo.   

Vi kan tilby:  

  • Meningsfylte arbeidsoppgaver – Asplan Viak jobber for å levere bærekraftige og varige løsninger. 
  • Et godt sosialt og tverrfaglig miljø hvor du får samarbeide med dyktige og engasjerte kollegaer. 
  • Muligheter for faglig utvikling 

Syns du det høres spennende ut med sommerjobb hos oss i 2025? Vi gleder oss til å høre fra deg! Send oss en søknad med et kort motivasjonsbrev, CV og vitnemål. Vi vurderer søknader fortløpende.

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, legning, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Del på:

Fylke:

  • Møre og Romsdal
  • Trøndelag
  • Troms

Jobbtype:

Sesong

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

13.10.2024

Arbeidssted:

Tromsø, Trondheim, Molde, Ålesund, Volda

Kontaktpersoner:

Gruppeleder Sindre Selseng Haverstad

mob: +47 90074738

Adresse:

Enenvegen 2A 6416 Molde

Kart: