Asplan Viak AS

Bli en del av et dynamisk team i et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer!

Nyutdannet innenfor Konstruksjonsteknikk/Byggeteknikk

Som nyutdannet har du tatt det første skrittet på veien mot å bygge fremtiden. Med din ferske kunnskap og entusiasme, vil du være med på å forme landskapet rundt oss og skape bærekraftige og innovative byggverk. Bli med oss i en verden av store prosjekter, tekniske utfordringer og en stadig voksende etterspørsel etter kvalifisert arbeidskraft. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår spennende bransje! 

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vår visjon er å være den fremste arena for samfunnsutvikling. Vi leter nå etter en engasjert og faglig dyktig byggingeniør til våre kontor i Vesterålen som ønsker å ta del i vår visjon. Her blir du en del av en gruppe på 10 stykker med grupper innenfor vann og miljø, plan, og bygg. Du vil få spennende og varierte arbeidsoppgaver med mening. Kompetanseutvikling er viktig for oss, og hos oss vil du og få muligheten til å utvikle deg gjennom blant annet faglig nettverk og kurs. 

Hva du skal gjøre 

Hos oss som bygg ingeniør får du varierte oppgaver som blant annet omfatter bygg- og anleggsteknisk prosjektering, dimensjonering og modellering i BIM-verktøy, utarbeidelse av konkurransegrunnlag/beskrivelse og oppfølging på byggeplass. 

Vi er opptatt av å se den enkelte medarbeider og du vil ha gode muligheter til å kunne påvirke din egen utvikling, dine arbeidsoppgaver og arbeidshverdag. 

Kvalifikasjoner  

Som byggingeniør veies det som positivt om du har kompetanse innenfor elementmetode og statisk beregninger, eller bygningsfysikk, inneklima og byggeteknikk. Har høyere utdanning som master eller bachelor. Gode norsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig er et krav. 

Hva vi ser etter i deg 

  • Faglig sterk og nysgjerrig 
  • Jobber godt i team og selvstendig 

I tillegg til overnevnte egenskaper, ser vi for oss at du i tillegg har følgende egenskaper 

  • Master- eller bachelor innen konstruksjonsteknikk og byggeteknikk 
  • Kjennskap til Revit og FEM-design, eventuelt tilsvarende programvare 

Vi tilbyr deg sjansen til å være med å forme et samfunn i endring. Hvert år setter vi av en del av omsetningen vår til innovasjon og utvikling –  du har mulighet til utforske nye ideer, med oss i ryggen.  

I tillegg til et godt arbeidsmiljø tilbyr vi også: 

  • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.  
  • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer. 
  • “Ung i Asplan Viak” for deg under 36 år. 
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn 

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. 

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg! 

Del på:

Fylke:

  • Nordland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

13.10.2024

Arbeidssted:

Vesterålen

Kontaktpersoner:

Espen Hamremoen, Gruppeleder

mob: 95453103

Adresse:

Nordre Frydenlund alle 6C 8400 Sortland

Kart: