Asplan Viak AS

Opplev spenningen ved å bygge fremtidens ​Infrastruktur​!

Nyutdannet innenfor vegplanlegging

Som nyutdannet har du tatt det første skrittet på veien mot å bygge fremtiden. Med din ferske kunnskap og entusiasme, vil du være med på å forme landskapet rundt oss og skape bærekraftige og innovative byggverk. Bli med oss i en verden av store prosjekter, tekniske utfordringer og en stadig voksende etterspørsel etter kvalifisert arbeidskraft. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår spennende bransje! 

Fagmiljø

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vår visjon er å være den fremste arena for samfunnsutvikling. Vi leter nå etter en engasjert og faglig dyktig vegplanegger til vårt kontor i Tromsø, som ønsker å ta del i vår visjon. Her blir du en del av en gruppe med til sammen 8 vegplanleggere og ingeniørgeologer. Vi er et av de aller fremste fagmiljøene på samferdsel i regionen. Vi jobber tett med Tromsø kommune, og har oppdrag for alle fylker og mange kommuner i nord. Vårt bidrag med komplett prosjektering av den nyåpna vegen på E6 over Kvænangsfjellet har løftet gruppa, og gir oss en sterk posisjon mot nye store samferdselsoppdrag. Hos oss vil du få spennende og varierte arbeidsoppgaver med mening. Kompetanseutvikling er viktig for oss, og hos oss vil du og få muligheten til å utvikle deg gjennom blant annet faglig nettverk og kurs. 

Vi ser for oss at dine viktigste arbeidsoppgaver vil være: 

  • Planlegging og prosjektering/modellering av veg- og gateanlegg i tverrfaglige oppdrag 
  • Utarbeidelse av modeller, tegninger, anbudsdokumenter, faseplaner, kostnadsoverslag etc. 
  • Deltakelse i oppdrag fra mulighetsstudier og kommunedelplaner til tekniske planer, byggeplaner og oppfølging ved utførelse

Kvalifikasjoner 

  • Høyere utdannelse fra universitet/høgskole innen planlegging og prosjektering av veg- og gateanlegg. 
  • Har kjennskap til eller erfaring med Autocad og Novapoint/ Quadri. 
  • Norsk som arbeids- og kommunikasjonsspråk.

For å lykkes i rollen må du være ansvarsfull og få ting til å skje. Du viser entusiasme og er positiv i møte med utfordringer. Videre er du åpen for andres perspektiv og deler av din egen kunnskap. Er du klar over dine egne begrensninger, men alltid er interessert i å utvikle deg? Og til slutt; Kan du navigerer i informasjon og gjøre rasjonelle vurderinger? Da er du virkelig den vi ser etter! 

Hvorfor skal du jobbe i Asplan Viak? 

Vi tilbyr deg sjansen til å jobbe i et selskap som former et samfunn i endring 

Våre 1300 medarbeidere fordelt på over 30 kontorer jobber sammen på tvers av fag og geografi, og har et godt sosialt miljø. For deg som er under 36 har vi et unikt organisert samhold. Om du er over 36 og ønsker å bli kjent med folk i Asplan Viak over hele landet, har vi organiserte turer. Våre ansatte har talt; vi har et fantastisk arbeidsmiljø. I tillegg tilbyr vi: 

  • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.  
  • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer. 
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn 
  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med stor mulighet for å påvirke egen arbeidshverdag.  

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. 

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

Del på:

Fylke:

  • Troms

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

13.10.2024

Arbeidssted:

Tromsø

Kontaktpersoner:

Halvard Aaby Hansen, Gruppeleder

tlf: 91694580

Adresse:

Kirkegata 4 9008 Tromsø

Kart: