Asplan Viak AS

Ønsker du et lederansvar innenfor et av Norges beste fagmiljøer for arkitektur?

Gruppeleder Arkitektur Arendal

Asplan Viak er et av Norges ledende rådgivningsselskaper innen plan, arkitektur- og ingeniørfag. Vi er alltid helhetlige i vår tilnærming og har kompetanse innen alle faser av et prosjekt. Vi mener de mest nyskapende og bærekraftige løsningene oppstår gjennom tverrfaglighet og alt vi leverer skal være fremsynt, varig og helhetlig. Vi er over 1200 medarbeidere, fordelt på 32 kontorsteder.

Vi søker en dyktig arkitekt til Lederstilling for Arkitektur Arendal. Gruppen består i dag av 15 arkitekter og interiørarkitekter. Sammen med både planleggere, landskapsarkitekter og rådgivende ingeniører kan vi tilby en faglig inspirerende og hyggelig hverdag på kontoret.  Arkitekturgruppen har prosjektering i alle faser, alt fra mulighetsstudier til detaljprosjektering og bidrag inn i planoppgaver. Foruten et sterkt engasjement for arkitektur og formgivning, er vi opptatt av å ha høy kompetanse innen både BIM og bærekraftige miljøvalg i prosjekteringen.

Vår portefølje er stor innen badeanlegg, helse- og undervisningsbygg, samt bolig og kontor. Arkitektmiljøet er nasjonalt med over 100 prosjekterende arkitekter og vi bistår hverandre over alt.

Du vil få ansvar for:

  • Lede den faglige utviklingen
  • Økonomiske resultater for gruppen
  • Utvikling av medarbeidere
  • God kontakt med kundene og markedet

For å lykkes i rollen må du være initiativrik, ansvarsbevisst og god til å motivere og utvikle dyktige medarbeidere. Du har gode lederegenskaper og evner å bygge relasjoner internt og eksternt og på tvers av fag. 

Du har høyere utdannelse fra universitet/høgskole og solid kunnskap og erfaring innen arkitekturprosjektering. Du har god forretnings- og markedsforståelse. Gode kommunikasjonsevner på norsk, både muntlig og skriftlig er essensielt.

Vi tilbyr deg sjansen til å være med å forme et samfunn i endring og 3,5% av omsetningen i Asplan Viak går til innovasjon og utvikling.        

I tillegg til et godt arbeidsmiljø tilbyr vi også:

  • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen  
  • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer  
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Vil du vite mer kan du ta kontakt med Cecilie Bjerke Skjømming, Regionleder Arkitektur og Bygg SØR 

Om Asplan Viak - Asplan Viak

Del på:

Fylke:

  • Agder

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

19.02.2023

Arbeidssted:

Arendal

Adresse:

Kystveien 14 4841 Arendal

Kart: