Asplan Viak AS

Har du en lidenskap for arbeid med bærekraft?

Energi og miljø rådgiver

Hvem er vi:

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. Energi og miljø – gruppa i Trondheim er et av Norges sterkeste miljøer på livsløpsvurderinger (LCA) og organisatoriske klimaregnskap, og jobber samtidig med et bredt spekter av oppgaver knyttet til bygg og bærekraft.

Vi søker nå etter en rådgiver innen energi og miljø som brenner for å jobbe med bærekraft og miljøanalyser innen mange ulike områder. Her er det mulig for personlig og faglig utvikling.

Hva du skal gjøre:

Hos oss vil du få varierte og utfordrende oppgaver, og stor mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag og faglige utvikling. Du vil få muligheter til både å gjøre kvantitativt arbeid med LCA og klimaregnskap, men kan også få muligheter til å hjelpe både kommuner og bedrifter med rådgivning i deres arbeid på bærekraft. Er du spesielt interessert i bygg, så vil du kunne få jobbe med energianalyser, miljøvurderinger av ulik materialbruk, utslippsfri byggeplass, og ombruksprosjekter. Vi ønsker gjerne medarbeidere som trives med å jobbe innen flere av disse områdene.

Alt i alt så er dette en spennende og interessant rolle som byr på faglig og personlig utvikling, derav alle i teamet ditt jobber mot samme mål – bidra til å forme samfunnet på en bærekraftig måte.

Hvem du er:
Du er en person som ønsker å jobbe med klima og bærekraft. Du har gjerne noen år med erfaring, men om du er nyutdannet og ønsker å søke er ikke det noe i veien for det. Du må trives i en hektisk – med givende – jobb, med høyt tempo både på oppdrag og kundeoppfølging. Du må fungere godt i team, men også kunne ta ansvar for oppdrag alene. Du trives i åpent landskap med faglige diskusjoner og i en sosial gruppe.

Utover disse egenskapene ser vi for oss at du har:

  • Høyere utdanning innenfor energi, miljø, bærekraft
  • Gjerne noen år erfaring, men nyutdannet oppfordres til å søke.
  • Viktigst av alt er lidenskapen for faget. Et brennende engasjement og motivasjon for å utgjøre en forskjell er noe som verdsettes høyt.
  • Løsningsorientert og initiativrik.

Og nå for det beste; Vi tilbyr deg sjansen til å være med å forme et samfunn i endring

Energi og miljø i Asplan Viak teller per i dag over 50 medarbeidere, med en stor gruppe i Trondheim på snar 20 stykker. Ellers har vi blant annet grupper i Sandvika, Bergen og Tromsø. En rød tråd gjennom hele Asplan Viak er et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Det tilbys konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger. Da vi er en stiftelse tar vi ikke ut utbytte som går tilbake til investorer. Det vi derimot gjør er å bruke 3,5% av omsetningen til innovasjon og forretningsutvikling. Vi tilbyr i tillegg:

  • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen 
  • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer  
  • Egen forening for yngre ansatte i Asplan Viak.  

 

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Høres dette ut som noe du kunne tenke deg å jobbe med? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

 

Del på:

Fylke:

  • Trøndelag

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

01.11.2022

Arbeidssted:

Trondheim

Adresse:

Abelsgate 9 7030 Trondheim

Kontorplassering: