Asplan Viak AS

Ønsker du en sommerjobb innenfor energi og miljø?

Sommerjobb innen Energi og miljø

Gjennom en sommerjobb hos Asplan Viak får du ta del i et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vi planlegger og gir råd med de som kommer etter oss i tankene – derfor går bærekraft igjen i alt vi gjør.  

Vi søker nå etter dyktige studenter som ønsker å bruke kunnskapen sin i praksis. Sommerjobb hos oss gir deg mulighet til å bli kjent med rådgiver- og konsulentbransjen og få kjennskap til et av våre kompetanseområder.  

Gruppa på energi og miljø i Trondheim er et av Norges fremste miljø på LCA og klimaregnskap. Vi jobber både med miljøvurderinger av produkter, virksomheter, og hele sektorer og land. Vi jobber også tett opp mot miljø i bygg og anlegg, både med miljøsertifiseringer, ombruksprosjekter og sirkulære forretningsmodeller.  

 

Hvorfor sommerjobb hos Asplan Viak?  

Hos oss vil du få ta del i spennende prosjekter og får faglige relevante arbeidsoppgaver. Du vil få god oppfølging og veiledning av en fadder, og vi tror du vil ta med deg masse ny kunnskap. Du vil og få tilbringe deler av sommerferien din med en flott gjeng kollegaer i et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Arbeidsperioden vil være 2 uker i juni og 2-3 uker i august.  

Vi tror du 

  • Studerer en relevant master, for eksempel energi og miljø, hovedsakelig på tredje eller fjerde året. Spesielt industriell økologi er av interesse, men også miljøstyring,  sirkulære forretningsmodeller, ombruk og arbeid mot miljøarbeid i industri og bedrifter  
  • Har interesse for klima og miljøarbeid, og er nysgjerrig på hverdagen som rådgiver. Like å jobbe med både å bygge kompetanse, men også utvikle verktøy.  
  • Er engasjert og trives med å jobbe i team. Like å delta i en gruppe med høyt engasjement og mange faglige diskusjoner, og trives med høyt tempo.  

Vi kan tilby:  

  • Meningsfylte arbeidsoppgaver – Asplan Viak jobber for å levere bærekraftige og varige løsninger og hadde ikke klart det uten våre dyktige ansatte. 
  • Et godt sosialt og tverrfaglig miljø hvor du får samarbeide med dyktige og engasjerte kollegaer. 
  • Muligheter for faglig utvikling 

Syns du det høres spennende ut med sommerjobb hos oss i 2023? Vi gleder oss til å få din søknad. Send oss en søknad med et kort motivasjonsbrev, CV og vitnemål. Vi vurderer søknader fortløpende. Merk, kun elektroniske søknader gjennom vår rekrutteringsportal vil bli vurdert.   

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, legning, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn.  

Del på:

Fylke:

  • Trøndelag

Jobbtype:

Sesong

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

01.11.2022

Arbeidssted:

Trondheim

Adresse:

Abelsgate 9 7030 Trondheim

Kontorplassering: