Asplan Viak AS

Ønsker du deg erfaring innenfor grunnvarme? Søk sommerjobb hos oss!

Sommerjobb innenfor Grunnvarme

Gjennom en sommerjobb hos Asplan Viak får du ta del i et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vi planlegger og gir råd med de som kommer etter oss i tankene – derfor går bærekraft igjen i alt vi gjør.  

Vi søker nå etter dyktige studenter som ønsker å bruke kunnskapen sin i praksis. Sommerjobb hos oss gir deg mulighet til å bli kjent med rådgiver- og konsulentbransjen innen grunnvarme og sesongvarmelagring i borehull. Grunnvarme er en del av Prosess- og miljø i Trondheim og divisjonen infrastruktur. Vi jobber tverrfaglig med prosjekter i hele landet, og trenger nysgjerrige og kreative medarbeidere som ønsker å være en del av det grønne skiftet. Vi søker deg som ønsker å delta i spennende prosjekter der grunnvarme og sesongvarmelagring (GeoTermos) blir en viktig brikke i framtidas fornybare og bærekraftige energisystem. Fagområdet er i sterk vekst og det vil være mange muligheter for kloke hoder. 

Hvorfor sommerjobb hos Asplan Viak?  

Hos oss vil du få ta del i spennende prosjekter og får faglige relevante arbeidsoppgaver. Du vil få god oppfølging og veiledning av en fadder, og vi tror du vil ta med deg masse ny kunnskap. Du vil og få tilbringe deler av sommerferien din med en flott gjeng kollegaer i et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Arbeidsperioden vil være 2 uker i juni og 2-3 uker i august. 

 

Vi tror du: 

  • Studerer en relevant master, for eksempel energi og miljøteknikk, hydrogeologi, varmepumpeteknikk eller automasjon hovedsakelig på tredje eller fjerde året.  
  • Har interesse for hvordan et mangfold av fornybare energikilder kan kombineres og virke sammen for et helhetlig og fleksibelt energisystem 
  • Er nysgjerrig på hverdagen som rådgiver.  
  • Er engasjert og trives med å jobbe i team.  

 Vi kan tilby:  

  • Meningsfylte arbeidsoppgaver – Asplan Viak jobber for å levere bærekraftige og varige løsninger og hadde ikke klart det uten våre dyktige ansatte. 
  • Et godt sosialt og tverrfaglig miljø hvor du får samarbeide med dyktige og engasjerte kollegaer over hele landet 
  • Muligheter for faglig utvikling 

Syns du det høres spennende ut med sommerjobb hos oss i 2023? Vi gleder oss til å få din søknad. Send oss en søknad med et kort motivasjonsbrev, CV og vitnemål. Vi vurderer søknader fortløpende. Merk, kun elektroniske søknader gjennom vår rekrutteringsportal vil bli vurdert.   

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, legning, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn. 

Del på:

Fylke:

  • Trøndelag

Jobbtype:

Sesong

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

09.10.2022

Arbeidssted:

Trondheim

Kontaktpersoner:

Bente Størseth Møller

mob: +47 95 18 77 10

Adresse:

Abelsgate 9 7030 Trondheim

Kontorplassering: