Asplan Viak AS

Vi søker oppdragsledere innenfor samferdsel til Tønsberg og Skien

Oppdragsleder

Hvem er vi: 

Samferdsel er et sterkt satsningsområde for Asplan Viak. Vi er involvert i flere av landets største samferdselsprosjekter innen både veg, bane og flyplass. I vår Samferdselsavdeling vil du på landsbasis få over 130 kollegaer. Markedet innenfor samferdsel er sterkt og vi har vunnet flere store tilbud og rammeavtaler for SVV, fylker, kommuner og Nye Veier den siste tiden. I den forbindelse ønsker vi å styrke samferdselsmiljøet i Tønsberg og Skien ytterligere og søker derfor oppdragsleder samferdsel til begge disse kontorene. 

Kontorene vår i Tønsberg og Skien er begge i sterk vekst, har et sterkt tverrfaglig og godt sosialt miljø, og er på rundt 50 medarbeidere per kontor. Disse ca. 100 medarbeiderne er fordelt på faggruppene prosjektadministrasjon, bygg, elektro, vvs, plan, arkitektur, landskap, vann og miljø og samferdsel. Den sterke tverrfagligheten bidrar til et spennende og variert miljø med flotte mennesker og varierte, utfordrende og interessante prosjekter og arbeidsoppgaver. Samferdselsmiljøet ved de to kontorene består i dag av totalt 9 personer med omfattende erfaring innenfor prosjektering og rådgivning i alle typer av samferdselsoppdrag. Miljøet inkluderer også et allerede sterkt oppdragsledermiljø som vi ønsker å styrke ytterligere.  

 

Hva du skal gjøre: 

I Asplan Viak jobber vi mye på tvers av fag og geografi for å utnytte den kompetansen og de ressursene vi har. Avhengig av din bakgrunn og erfaring vil du kunne lede store tverrfaglige samferdselsprosjekter, men også mindre, ofte lokale prosjekter. Vi er opptatt av å se den enkelte medarbeider og du vil ha gode muligheter til å kunne påvirke din egen utvikling og arbeidshverdag. 

Arbeidsoppgaver: 

 • Styre og lede planlegging og gjennomføring av alle typer samferdselsoppdrag 

 • Koordinering og oppfølging av fagansvarlige og fagmedarbeidere i oppdrag 

 • Kundekontakt, herunder rapportering og løpende kommunikasjon 

 • Kontraktsoppfølging, herunder ansvar for fremdrift, kvalitet og økonomi  

 • Tilbuds- og markedsarbeid 

 

 Hvem du er: 

Vi søker deg som liker utfordringer, er faglig dyktig, har utdanning fra høyskole/universitet og minimum 5 års erfaring som oppdragsleder/prosjektleder innen samferdselsfaget. Videre er du god på kommunikasjon og samhandling med andre mennesker og har høy naturlig motivasjon og engasjement som smitter over på andre. Ellers som person ser vi for oss at du er ansvarsbevisst, selvstendig og strukturert i ditt arbeid. Det er en fordel om du har erfaring med Autocad, Novapoint, BIM, VDC og at du har kjennskap til ulike kontraktstyper og erfaring fra anskaffelsesprosesser. 

 

Vi tilbyr: 

En rød tråd gjennom hele Asplan Viak er et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Pensjons- og forsikringsordninger er å forvente. Da vi er en stiftelse tar vi ikke ut utbytte som går tilbake til investorer. Det vi derimot gjør er å bruke 3,5% av omsetningen til innovasjon og forretningsutvikling. Vi tilbyr i tillegg: 

 

 • Faglig sterkt miljø med mot, glød og respekt som våre kjerneverdier

 • Varierte og spennende arbeidsoppgaver 

 • Godt sosialt miljø med dyktige og hyggelige kollegaer i Tønsberg eller Skien 

 • Konkurransedyktig lønn 

 • Gode pensjons- og forsikringsordninger 

 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen og muligheter for noe hjemmekontor etter avtale 

 • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer   

 • Nye flotte kontorlokaler i Kristinakvarteret i Tønsberg sentrum eller flotte lokaler i Torggata 18 i Skien sentrum. 

 

Høres dette ut som noe du kunne tenke deg å jobbe med? Ikke nøl med å sende oss en søknad. Ettersom vi søker oppdragsledere til både Tønsberg og Skien ber vi deg om å spesifisere ønsket arbeidssted i søknadsteksten. Vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!  

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.  

Del på:

Fylke:

 • Vestfold og Telemark

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

01.09.2022

Arbeidssted:

Tønsberg,Skien

Kontaktpersoner:

Gruppeleder Knut Einar Ekmann

mob: +47 48 19 38 28

Gruppeleder Odd Ivar Kjærås

tlf: +47 47309340

Adresse:

Kjelleveien 21 3125 Tønsberg

Kontorplassering: