Asplan Viak AS Trondheim

Arkitekt

Asplan Viak søker etter arkitekter til vårt kontor i Trondheim

Asplan Viak er et av Norges største rådgivningsfirma med mer enn 1100 ansatte fordelt over hele landet. - I mer enn 60 år har våre rådgivere vært med å forme samfunnet vårt, en stolt tradisjon vi daglig viderefører gjennom de tusenvis av små og store prosjekter vi til enhver tid jobber med. Asplan Viak har en strategi om å bli den foretrukne rådgiveren i prosjekter med høye bærekraftsmål.

Vi søker en engasjert medarbeider med interesse for bærekraftig design, som vil være med på å utvikle kontoret vårt videre. Vi arbeider for tiden med prosjekter innenfor idrett, helse, undervisning og bolig.

 

Kvalifikasjoner: Sivilarkitekt eller master i arkitektur med minimum 5 års erfaring. Vi vektlegger særlig prosjekteringserfaring med Archicad og gode muntlige og skriftlige ferdigheter i norsk.

Vi tilbyr et faglig interessant miljø med MOT – GLØD – RESPEKT som kjerneverdier.

Dyktige og hyggelige kollegaer i et tverrfaglig miljø Konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie og fri i jul og påske Flotte kontorfasiliteter i ABELS HUS i Teknobyen.

 

Søknad med CV og portfolio sendes via søk her.

Søknadsfrist: snarest og senest 31. januar 2022

Oppstart: så snart som mulig

Søknader behandles fortløpende.

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Del på:

Fylke:

Trøndelag

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

31.01.2022

Arbeidssted:

Trondheim

Kontaktpersoner:

Gruppeleder arkitektur, Beate Giæver Tande
tlf: +47 922 66 314
Tilbake til toppen