Asplan Viak AS Tromsø

Sivilingeniør byggeteknikk Tromsø

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet har i snart 60 år bistått med tverrfaglig rådgivning og analyser til offentlig og privat virksomhet. Vi har over 1100 medarbeidere, fordelt på 31 kontorsteder. Bygg består av rundt 170 medarbeidere fordelt på kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Asplan Viak er eid av Stiftelsen Asplan. Asplan Viak Tromsø holder til i nye moderne lokaler i Amundsengården på Prostneset i Tromsø sentrum. Asplan Viak https://www.asplanviak.no/

 

Asplan Viaks misjon er «Former samfunnet – ser mennesket». I dette ligger det en bevissthet knyttet til hvordan vi former samfunnet og at vi skal se konsekvenser av dette for enkeltmennesket både i egen bedrift og i samfunnet for øvrig. I selskapets visjon «Den fremste arena for samfunnsutvikling», knytter vi virksomheten vår opp mot en bærekraftig utvikling. Slik har bedriftens samfunnsansvar en meget sterk forankring i verdigrunnlaget.

 

Vi søker en erfaren Sivilingeniør innen fagområdet konstruksjonsteknikk til Bygg-gruppen i Tromsø. Gruppen har 6 medarbeidere med erfaring fra 1 til 25 år. Bygg-gruppen utfører prosjektering av bla. næringsbygg, undervisningsbygg, badeanlegg og vei-konstruksjoner. Vi er stolte av å ha prosjektert bygg som Tromsøbadet, Stormen leiligheter og hotell i Bodø, Sommerlyst skole, Politihuset og Kystens Hus for å nevne noen. Vi jobber også med prosjektadministrative oppgaver som bla. prosjektledelse, prosjekteringsledelse og byggeledelse. Vi jobber tett sammen med de andre fagene og de andre kontorene. Gruppen innehar svært god kompetanse innen BIM, Revit og de verktøyene som er nødvendig for god prosjektgjennomføring.

 

I Asplan Viak jobber vi ofte på tvers av fag og geografi for å utnytte den kompetansen og de ressursene vi har. Avhengig av din bakgrunn og erfaring vil du kunne jobbe både på lokale prosjekter og på store tverrfaglige byggeprosjekter. Vi er opptatt av å se den enkelte medarbeider og du vil ha gode muligheter til å kunne påvirke din egen utvikling og arbeidshverdag.

 

Du vil få ansvar for

  • Konstruksjonsteknisk prosjektering for bygninger- og/ eller samferdselskonstruksjoner.
  • Fagansvar for spennende byggeprosjekter
  • Bidra til å utvikle en gruppe i vekst
  • Delta i markedsføring av Bygg-gruppen
  • Tilbudsarbeid

For å lykkes i rollen må du være initiativrik, ansvarsbevisst og ha gode samarbeidsevner og god arbeidsmoral. Du er innovativ, løsningsorientert og evner å tenke helhetlig. Du har gode kommunikasjonsegenskaper og evner å bygge relasjoner internt og eksternt og på tvers av fag.

 

Du har høyere utdannelse fra universitet og solid kunnskap og erfaring innen Bygg-faget. Gode analytiske evner og interesse for fagområdet. Du har god forretnings- og markedsforståelse og kan bistå inn i tilbudsarbeid i gruppen. Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Og du må relatere deg til våre kjerneverdier som er mot, glød og respekt.

Søknad med CV og vitnemål sendes inn via linken Send søknad.

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Del på:

Fylke:

Troms og Finnmark

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

20.08.2021

Arbeidssted:

Tromsø

Kontaktpersoner:

Gruppeleder Bygg Tromsø - Beate Mortensen
mob: +47 952 40 343
Tilbake til toppen