Asplan Viak AS Sandvika

Administrerende direktør

Asplan Viak AS er et av Norges ledende rådgivningsselskaper. Vi har i snart 60 år bistått offentlige og private virksomheter med tverrfaglig rådgivning, analyser og utredninger. Virksomheten er organisert i to divisjoner; Plan og Arkitektur og Bygg og Infrastruktur. Asplan Viak er eiet av en stiftelse som vektlegger arbeid med samfunnsnyttige formål. Dette påvirker vårt verdigrunnlag.
Vi er i front i det grønne skiftet med kjernekompetanse innen urbanisme, landskap, energi, vann og miljø.
Selskapet har over 1000 høyt kvalifiserte ansatte fordelt på 31 kontorsteder og er derfor en viktig arena for samfunnsutviklingen. Vi former samfunnet og ser mennesket. www.asplanviak.no 

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Magne Amundsen, tlf. 916 56 101 eller Christian Heiberg tlf. 992 98 574. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver. Søknad og CV sendes snarest via Visindi.

Del på:
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
Snarest
Arbeidssted:
Sandvika

Asplan Viak er ett av Norges største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer.
Selskapet har i snart 60 år bistått med tverrfaglig rådgivning og analyser til offentlig og privat virksomhet.

Virksomheten er organisert i to divisjoner: Plan og Arkitektur og Bygg og Infrastruktur.

Asplan Viak AS er eiet av en stiftelse. Det påvirker vårt verdigrunnlag. Vi vil at hver enkelt medarbeider skal være seg bevisst at alle våre handlinger setter avtrykk; i nærmiljøet og samfunnet som helhet. Vår kultur bygges innenfra og reflekteres utad. Som et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirma, med ca. 1000 ansatte fordelt på 31 kontorsteder, er vi en viktig arena for samfunnsutviklingen.

Vi former samfunnet og ser mennesket.

Tilbake til toppen